Compartir

U2 confirma que Songs of experience , el seu catorzè àlbum, sortirà el proper 1 de desembre . L'anunci s'ha fet amb el llançament de Get out of your own way , segon single del disc.

Songs of experience contindrà tretze cançons noves i sortirà a la venda en diversos formats: CD estàndard, CD Deluxe, Doble Vinil, Edició Extra Deluxe Box i àlbum digital. El primer single, you'r the best thing about em , es va editar el 6 de setembre i un altre tema de l'àlbum The Blackout va ser editat anteriorment a l'agost, com a actuació en directe només en vídeo.

El nou àlbum, que tractarà temes com la història dels Estats Units i la seva relació amb els immigrants, "acompanyarà i complementarà el llançament de 2014, Songs of innocence " , últim disc de la banda irlandesa, estant tots dos títols inspirats en una col·lecció de poemes de William Blake , poeta britànic del segle XVIII.

Des Universal Music, discogràfica del grup, apunta que "mentre Songs of innocence plasmava les influències i experiències de la banda des de finals dels '70 fins a principis dels '80, aquest nou àlbum és un recull de cançons en forma d i cartes íntimes sobre llocs i persones que són propers al cor del cantant ".

NOVA GIRA A 2018 < / span>

A més, el grup irlandès ha aprofitat el llançament del nou single per anunciar les primeres dates de la seva pròxima gira . El tour començarà el proper 2 de maig a Tulsa i recorrerà tot Estats Units.

De moment no hi ha dates confirmades a Europa , però la discogràfica ha informat que s'aniran tancant en les pròximes setmanes.

per reservar l'àlbum físic a Espanya i poder optar a tenir un codi per a la compra d'entrades de les seves futurs concerts a Espanya, el 2018, pots fer-ho aquí: www.fnac.es/n104448 .