Quantcast

HALLOWEEN 2017 | 5 cançons que et faran passar una nit de por

La nit de Halloween ha arribat i amb si les festes de disfresses. Els vius i els "morts" sortiran aquesta nit al carrer per gaudir la Nit de Bruixes i què millor que fer-ho amb la música més terrorífica. Oblida't de les cançons del moment i submergeix-te en el món del terror amb aquestes 5 cançons que et proposem.

1. Thriller, de Michael Jackson (1984)

Zombis, aquesta és la vostra. La cançó interpretada pel cantant nord-americà, Michael Jackson, no podia faltar a la nostra llista. El seu vídeo musical, inspirat en les pel·lícules de terror de la dècada de 1950, va generar controvèrsies per la seva temàtica de misteri i violència; tot i això es va tornar molt popular i ha rebut molts elogis de la crítica. Sens dubte, una de les nostres favorites.

2. This is Halloween, BSO Malson abans de Nadal (1993)

La música de la pel·lícula Malson abans de Nadal és la millor opció per ambientar la teva festa. Composta per Danny Elfman, va ser nominada Globus d'or a la millor banda sonora i el Premi Satum a la millor música d'una pel·lícula de fantasia. L'any 2006 This is Halloween va ser versionada per Marilyn Manson a propòsit de l'Edició Especial llançada el 20 d'octubre d'aquest mateix any. No podíem triar entre l'original i la versió i per això us deixem totes dues, ¿Amb quin et quedes?

3. Judes, Lady Gaga (2011)

Tot i que parli sobre una dona enamorada d'un home que la va trair, Judes , ens resulta un dels treballs més terrorífics a l'una de brillants de la cantant. Els teus convidats no podran resistir-se a ballar aquesta cançó de l'anomenada Mother Monster .

4. Fangs, Rei Pila

Els Rei Pila han estrenat una cançó pel Dia dels Morts. Aquí us deixem el primer treball que publica la banda mexicana després del llançament del seu últim EP, Wall of Goth , a principis d'any.

5. Highway to Hell, ACDC (1979)

Finalment, però no per això menys bo, Highway to Hell. No podíem deixar-nos una de les cançons més famoses en la història del Hard Rock. Considerat un himne per als seguidors de la banda, "La Autopista a l'Infern" juntament amb la resta de cançons del seu primer àlbum, van portar a la banda a obtenir xifres milionàries. Cançó no apta per avorrits, amb ella la teva festa no decaurà, Atreveix-te a incloure-la en els teus llista de reproducció!

Comentarios de Facebook