sábado, 26 septiembre 2020 20:32

Un avió xoca en ple vol contra 'alguna cosa' i pateix danys en el seu fusellatge

Pànic a l'aire!

Steve Adams, jugador de bàsquet de l'NBA, va tuitejar l'estrany succés que va poder acabar amb la seva vida i amb la de tot el seu equip, quan volaven en un avió amb destinació Minnesota (EUA). L'avió va xocar contra 'alguna cosa' quan es trobava a 9.000 metres d'altura, destrossant part del fusellatge central.

A les imatges publicades pel jugador de bàsquet neozelandès, es pot apreciar com aquest objecte no identificat va enfonsar el morro de l'aeroplà després de l'impacte.

Hey @NASA @neiltyson @BillNye
We had a rough flight to say the least. qual 30000 feet in the air.
Flying to chicago. qual What caused this? pic.twitter.com/uEVrEm7noi

Vam tenir un vol complicat per dir alguna cosa. 30000 peus en l'aire. Volar a Chicago. Què va causar això?“, va publicar el pivot sol·licitant opinió de la NASA.

Carmelo Anthony o Alex Abrines, companys en l'equip, també es van preguntar a les xarxes socials què podria haver topat amb l'aparell en ple vol.

Una portaveu de Delta Airlines, companyia responsable del vol, l'avió va impactar amb un ocell i que aquest tipus d'incidents no són estranys. va explicar que

que animal / cosa vola a la mateixa altura que un avió i pot causar això ??? & # 128.561; & # 128.561; & # 128.561; pic.twitter.com/rb9P5i9Sl4