Compartir

Exemples de celles n'hi ha molts, des superpoblades com les de Joe Jonas, Zachary Cinquè, Jake Gyllenhaal o Chris Pine a altres menys gruixudes i definides com les de David Beckham o Bradley Cooper, passant per les calbes, en molts casos tan atractives , del model David Gandy.

El cas és saber donar amb el tipus de celles que millor s'adapta a les nostres faccions i gustos, ja que donen a l'home un plus de virilitat i aspecte cuidat molt interessant.

Bàrbara Torres , de la firma britànica Nouveau Lashes , reconeix que cada vegada són més els que s'acosten als seus centres per algun tractament relacionat amb les celles:

"l'home es cuida en molts casos, tant o més que la dona, ia més de pestanyes, on tenim un gran èxit amb el lífting masculí, el disseny de celles és una altra de les tècniques més demandades. de vegades es tracta d'homes esportistes als quals la suor els molesta en fer exercici, i en altres simplement per lluir un millor aspecte, amb unes bones celles gruixudes i espesses, sempre de la manera més natural possible. Hem de tenir en compte que al estar a prop dels ulls, moltes vegades pateixen problemes comuns, generalment mediambientals ".

QUÈ HEM I QU É NO HEM HACERué hem i no hem de fer

– Es recomana una cella gruixuda però no excessivament definida, potser una mica més salvatge i natural, no passar-se per tant amb la depilació, sobretot amb cera, ja que afecta la pell circumdant i pot ocasionar problemes de despenjament, irritacions i infeccions
diverses.

– No s'ha de perfilar tota la cella, exclusivament treure el pèl de l'entrecella i la zona baixa de les parpelles. La zona alta ha d'estar tal qual, si de cas desfer-nos d'algun pèl solt o rebel.

– Les celles també es pentinen per mantenir-les netes. La freqüència ha de ser setmanal.

– En cas de calbes, es poden dissimular amb un llapis de color semblant al propi pèl, de manera que semblin més naturals. De tota manera, en alguns homes poden quedar bé i no seria necessari. Si han sorgit cabells blancs, és qüestió de tenyir i retallar, ja que moltes d'aquestes neixen de manera irregular.