Quantcast

Roba una joia valorada en 27.000 dòlars de la forma més senzilla

El cos de Policia de Walnut Creek, Califòrnia (Estats Units) està en xoc i busca a aquest lladre de joies que el 12 d'octubre va robar, de la forma més descarada possible, una joia valorada en 27.000 dòlars, una mica més de 23.000 euros al canvi.

L'incident va tenir lloc a mitja tarda i no va arribar a durar tres minuts, tal com informa el canal 'CBS de Sant Francesc'. El robatori va ser registrat per una de les càmeres de seguretat de la joieria King's Jeweler. En les imatges podem veure com la venedora mostra l'anell a un home que vesteix camisa blanca i pantalons foscos, un diamant de 1,82 quirats, valorat en 27.000 dòlars. Innocentment, la joiera col·loca l'anell al dit, perquè l'home pugui veure com li queda.

Immediatament, el lladre va arrencar a córrer i va sortir de la joieria. Allà l'esperava un company en un vehicle de color verd en què tots dos es van donar a la fuga.

A King's Jewelers afirmen que durant els 40 anys que porta el seu negoci, mai no havien vist un robatori tan descarat com aquest.

Comentarios de Facebook