domingo, 27 septiembre 2020 4:15

Vetusta Morla estrena 'Deseame sort', segon avançament del seu proper àlbum

Vetusta Morla tria Deséame sort com segon avançament de presentació del seu pròxim disc Mateix lloc, diferent lloc . Aquest nou tema és, a més, la cançó que obre el seu nou àlbum que es publicarà el divendres 10 de novembre .

"Deséame sort és un < b> retrat sense maquillatge sobre una cinta de meta convertida en quilòmetre zero " comenten des de la seva agència.

" La regna d'un futur de < b> rabioses sacsejades que encara no ha estat domat. Tot el que ens va portar fins aquí, ja va ser. i ara només queda acomiadar amb honors i encomanar-nos a la fortuna abans d'ascendir al cim més alta, la que ens porta, sense excuses, als peus de nosaltres mateixos " afegeixen sobre el segon avançament del que ja és un dels discos més esperats per a final d'any.

Per al videoclip d ' Deséame sort , Vetusta Morla ha tornat a comptar amb el director guanyador d'un Premi Goya , Fernando Franco amb qui ja van presentar els videoclips de les cançons El que et fa gran , l'home del sac i Foc .

El d irector sevillà és autor també, entre altres títols, de Morir i de La Ferida amb la qual va obtenir el Premi de l'Acadèmia i el Premi Especial del Jurat al Festival de Sant Sebastià . També la seva faceta de muntador ha estat reconeguda amb una nominació al Premi Goya pel muntatge dels llargs Que Déu ens perdoni i Blancaneus .

< p> amb la publicació d ' Deséame sort continua oberta la prevenda de l'àlbum , activa des del 22 de setembre amb el llançament del seu anterior single T'ho dic a tu a format digital, CD i Vinil a El Corte Inglés, FNAC, Mediamarkt, iTunes, Amazon i Google Play.

El grup ha volgut anar més enllà amb els compradors de l'àlbum en la seva fase de prevenda. Així, en els CDs i Vinils de Mateix lloc, diferent lloc que siguin adquirits durant aquest període a El Corte Inglés, Fnac, Amazon i Mediamarkt es troben amagades diverses "Insígnies de la sort " . El comprador afortunat amb una d'elles podrà canviar-per una entrada doble per qualsevol d'aquests concerts que Vetusta Morla oferirà el 2018:

Gira de presentació Mateix Lloc, diferent Lloc < / span>

1 de març – Centre de Convencions Barranc – LIMA

3 de març – Teatre Coliseu – SANTIAGO dE XILE

8 de març – Teatre Major Julio Mario Santo Domingo – BOGOTÀ

10 de març – Teatre Pablo Tobón Uribe – MEDELLÍN

15 de març – Plaça Comtessa – CIUTAT dE MÈXIC

23 de març – Teatre Òpera – BUENOS AIRES

28 abril – Multiusos Sánchez Paraíso – SALAMANCA

3 de maig – Recinte Firal de La Fica – MÚRCIA < / p>

5 de maig – Auditori Rocío Jurado – SEVILLA

12 de maig – Coliseum – La Corunya

19 de maig – Palau S ant Jordi – BARCELONA

25 de maig – Hard Club – PORTO

26 de maig – Coliseu 2 Recreios – LISBOA

1 de juny – Ciutat dels Arts i els Ciències – VALÈNCIA

23 de juny – Esplanada exterior de la Caixa Màgica – MADRID

30 de juny – Esplanada del Museu Guggenheim – BILBAO

Quan el comprador rebi el CD o vinil a partir del 10 de novembre, si troba una "Insígnia de la Sort" , podrà canviar-la per una entrada doble posant-se en contacte amb Petit Salt Mortal en aquesta direcció e-mail: [email protected]

Té fins al 10 gen de 2018 per canviar- .