Compartir

Viva Suècia reedita el seu exitós segon disc Altres Principis Fonamentals en una edició deluxe amb dos temes nous en CD, que també es podran gaudir en un preciós vinil 7 "demà divendres 27 d'octubre, dia a partir del qual estaran disponibles també en plataformes digitals.

Gairebé Tot , tema que dóna títol al vinil, és un hit amb tots els números per convertir-se en un himne generacional, i la cara B, Ara, tu, està concebuda amb una cançó de bressol que explora aquesta part íntima de Viva Suècia que eriça la pell.

la banda murciana ha anunciat dates a València per el 23 de febrer de 2018 (sala Moon) i Barcelona el 24 de febrer (Razzmatazz) que se sumen a les del 17 de novembre a Bilbao (Kafé Antzoki), el 15 de desembre a Oviedo (Sir Laurence) i el 16 de desembre a Coruña (Inn Club).

Viva Suècia ha passat en un any de sales de 100 persones a sales de 3000. Amb el seu 2n àlbum Altres Principis Fonamentals Van entrar en el lloc # 12 de la llista de supervendes del nostre país, aguantant 9 setmanes en la llista; i van ser premiats en els MIN (premis de la Música Independent) en la categoria de "Cançó de l'Any" amb la seva ja milionari en escoltes "Bé per tu" , pertanyent al seu primer disc " la Força Major " (febrer 2016).

la banda suma 50 concerts en només la meitat de 2017. Les properes dates de Viva Suècia són el 26 d'octubre a Ochoymedio Club de Madrid, el 27 d'octubre a la Festa Universitària Estrella Llevant de Múrcia, l'11 de novembre a The One d'Alacant, el 17 de novembre a Antzoki de Bilbao i el 23 de desembre a l'Espai Santander de Santander.