jueves, 24 septiembre 2020 9:58

Noel Gallagher nega la volta d'Oasis: "Em mataria com a persona"

Noel Gallagher ha negat rotundament que en els propers mesos Oasis torni als escenaris d esprés que el seu germà Liam hagi insinuat que és possible en repetides ocasions.

"He estat molt conseqüent respecte al cap de Oasis" , ha afirmat el britànic en una entrevista a Q Magazine recollida per NME .

El germà gran de Liam sembla haver madurat i canviat les seves metes professionals i personals. "Si tornés amb Oasis tindria cent milions al banc, però hauria fotut tot el que he fet després" , diu en confessar que ara "no necessito ni els diners, ni la glòria, ni reviure els records " .

Gallagher, que presentarà nou disc en un mes , es mostra feliç i content amb la seva actual situació. Contràries a les paraules negatives que dedica al passat, Noel ha repetit diverses vegades que està molt content amb el treball que ha realitzat al costat de David Holmes , el seu productor i coautor.

Who built the moon? (Sour Mash, 2017) s'editarà el proper 24 nov i Holy mountain , el seu primer single, ja està disponible en plataformes digitals.