Compartir

Varry Brava s'anuncia novetats i dóna una nova empenta a Safari emocional . Aaron, Vicente i Óscar han anunciat noves dates per a la seva gira i han estrenat el videoclip de Sonia i Selena , tercer single de l'àlbum.

el videoclip, produït per AfterliVe , va ser gravat en directe durant el concert d'obertura de la gira a Joy Eslava del passat mes de febrer.

Després d'ell, el grup murcià ha estat presents en els millors festivals nacionals com el Low Festival, Arenal Sound o Sonorama Ribera , consolidant-se com un dels grups més festivalers de l'escena nacional. < / span>

Ara, Aaron, Vicente i Óscar anuncien les últimes dates de la gira, emmarcades dins de la IV gira del Voluntariat , on participaran en els tres concerts que organitza la Plataforma del Voluntariat d'Espanya al costat de Coca-Cola i artistes com Rufus T. Firefly , Villanueva , Hinds , El Kanka o Carmen Boza.

< p> Després de més de 45 concerts en l'últim any, s'acomiadaran del públic a les ciutats de Sevilla, València i Madrid .

les entrades estan disponibles a < a href = "https://www.ticketea.com/entradas-concierto-gira-del-voluntariado-2017-valencia/" class = "nueva_ventana"> Ticketea des de 5 euros.

ÚLTIMES DATES dE LA GIRA SAFARI EMOCIONAL

17 de novembre – SEVILLA – Sala Custom – ENTRADES

2 de desembre – VALÈNCIA – Sala Jerusalem – ENTRADES

5 de desembre – MADRID – Teatre Barceló – ENTRADES