Quantcast

L'estrany cas d'una dona que sua sang

Dos doctors de la Universitat de Florència han detallat el cas d'una dona, de 21 anys, que té una estranya afecció que fa que la seva cara i mans suïn sang .

Els metges han publicat el seu estudi a la revista científica Canadian Medical Association Journal. En el seu article asseguren que la dona ha estat suant sang durant tres anys sense que hi hagi un desencadenant clar perquè es produís l'hemorràgia. Per la seva banda, la dona afirma que el sagnat es produeix només quan està adormida o realitzant una activitat física ; i que en els moments d'estrès, la seva sagnia es aguditzada. Pel que sembla, aquesta anomalia, cada vegada que es produeix dura d'un a cinc minuts .

" La pacient s'havia aïllat socialment a causa a la vergonya produïda pel sagnat, que a més li havia provocat un trastorn depressiu i un altre de pànic ", van escriure els metges.

Els facultatius van presenciar aquesta anomalia i van realitzar nombroses proves a la dona, les quals van revelar que la seva recompte de sang i funcions de coagulació sanguínia eren normals . Aquest fet va portar als doctors a descartar un "trastorn factici" , el que confirma que la pacient no està fent veure l'afecció .

La dona < b> ha estat diagnosticada amb hematohidrosis , una malaltia molt poc comuna que fa que la sang sigui expulsada a través de la pell o altres porus . Per als professionals la causa d'aquesta malaltia és tot un misteri , però algunes teories preveuen que pot ser produït per certes condicions que afecten la coagulació sanguínia ia les condicions psicogenètiques, que resulten de respostes emocionals extremes, i que desencadenen símptomes físics.

Els metges van tractar a la dona amb ' betablocador propranolol ', comunament prescrit per a condicions de pressió arterial i sanguínia, i va experimentar un a marcada reducció en seus símptomes , però l'hemorràgia no va cessar del tot.

Comentarios de Facebook