Quantcast

Les sèries que no et pots perdre aquesta temporada

Si tens al teu saló un TV de 65 polzades i encara no saps amb què sèries aprofitar-les, aquí tens una guia de totes les sèries que tornen aquesta temporada.

la casa de paper : la segona temporada del crim perfecte a la Casa de la Moneda ja ha tornat a Antena 3. Aquesta sèrie de suspens es pot veure en HD, amb Úrsula Coberó i Alba Flores com a protagonistes.

Stranger Things : la segona temporada arriba a Netflix el 27 d'octubre. La primera part es van posar els pèls de punta amb la desaparició d'un nen en estranyes circumstàncies, envoltat de misteriosos fenòmens. El seu estil vuitanta ha estat una de les claus del seu èxit. I a més, en qualitat Ultra HD 4K, per gaudir-la en tota la seva esplendor, especialment si tens un televisor de gran polzada. Què passarà amb Onze en aquests nous episodis?

La Zona : la ficció espanyola arriba a Movistar + a finals d'octubre amb aquesta aposta que narra els successos ocorreguts després d'un accident nuclear devastador . Un policia investiga els estranys crims que estan tenint lloc a la zona del desastre diversos anys després. L'elenc està compost per Eduard Fernández, Emma Suárez i Alexandra Jiménez.

The Crown : la segona temporada arribarà a principis de desembre. Aquesta sèrie de tall històric sobre la vida de la Reina Isabel II d'Anglaterra va tenir gran èxit en 2016 quan va estrenar els seus primers episodis. L'exquisit repartiment borda una història centrada en la cara més personal de la reina, sempre amb la història com a teló de fons, deixant veure l'entramat polític de l'època.

Superherois a TV a 65 polzades

Tant si ets de DC com de Marvel, segur que el teu televisor 4K de gran polzada està acostumada als teus maratons de sèries de superherois. Més val que així sigui perquè ja han arrencat les temporades dels serials en actiu ia més, arriben nous.

Sèries de DC: el quartet de sèries de DC ja està en l'aire. Arrow ha començat la seva sisena temporada amb un equip renovat i preparat per salvar Star City; The Flash haurà de tornar de la seva letargia per a la quarta temporada; DC 's Legends of Tomorrow seguiran salvant la història a bord de la Waverider; i Supergirl comença a afrontar una nova vida sense Mon-El. Tindrem un altre gran crossover?

Sèries de Marvel: després de l'èxit de Daredevil, Netflix aposta per donar sèrie pròpia a un dels seus personatges, The Punisher . Un home la família ha estat assassinada, anirà buscant venjança mentre dóna caça als assassins responsables. Basant-se de nou en les històries dels còmics de Marvel, Netflix estrena la seva primera temporada el proper 17 de novembre.

Les sèries de 2018

Queden moltes més noves temporades per destacar del que que ja es coneix. Però 2018 arribarà a més amb novetats tan interessants, que caldrà replanificar totes aquelles tardes de sèrie, sofà i manta.

The Alienist : està programada per al proper 22 de gener i arribarà a Netflix. Està creada pel responsable de True Detective i ens posarà davant la investigació de crims realitzats a Nova York durant el segle XVIII. El repartiment no pot prometre més: Daniel Brühl, Luke Evans i Dakota Fanning.

The Ballad of Buster Scruggs : en 2018 arribarà a Netflix aquesta sèrie dels germans Cohen. Al mateix estil que Black Mirror, podrem veure una història diferent en cada episodi, encara que amb els escenaris de l'oest com a nexe d'unió.

Good Omens : Amazon i BBC portaran a 2018 aquesta sèrie sobre l'Apocalipsi i per evitar-ho, un àngel i un dimoni uniran els seus exèrcits. La sèrie està basada en la novel·la de Terry Pratchett i Neil Gaiman i compten amb dos actors de nivell per als seus papers protagonistes: Michael Sheen i David Tennant.

Fes crispetes, encén el teu TV de 65 polzades i 4K i gaudir d'interminables tardes de sèries.

Comentarios de Facebook