Quantcast

Halloween. Google Maps recull els llocs més terrorífics als EUA

Per viure un autèntic Halloween, terrorífic i sorprenent, l'aplicació de Google "Maps" ofereix un llistat amb alguns dels llocs amb més tradició de fantasmes, bruixes i experiències inexplicables en els EUA.

En concret proposa un possible viatge al llarg de 31 punts del país que compten amb una llarga història paranormal, llocs claus per visitar a Halloween o per esquivar, segons l'elecció de cadascú.

< / p>

Entre els llocs proposats, molts són "arxiconeguts" com la ciutat de Salem, conegut com el poble de les bruixes i que se situa en l'estat de Massachusetts.

Sabies que als Estats Units hi ha una 'ciutat de bruixes'? Visitar Salem en #halloween és únic. & # 129.497; & # 8205; & # 9792; & # 65.039; & # 127.875; https://t.co/KUlXUtoxm8 < a href = "https://t.co/IyDu4vrdco"> pic.twitter.com/IyDu4vrdco

& mdash; Viu USA (@Vive_USA) 4 octubre 2017

< p>

Una altra de les propostes és la Penitenciaria d'Eastern State, que, entre els seus reclusos més notoris va comptar amb Al Capone. Diuen que els fantasmes dels reclusos s'han fet amb el control de la presó.

< p lang = "en" dir = "ltr"> Halloween Idea: @easternstate prison tour during the day, & @TerrorAtESP at night. A haunted house in a real prison! https://t.co/qFIPQ2YOpI pic.twitter.com / QDYEvzrW6o

& mdash; Eastern State Pen (@easternstate) 23 octubre 2017

També entre les destinacions escollides destaca el "hotel Stanley", un lloc, que, encara que a molts no els soni, només han de pensar en aquell hotel bloquejat per la nivell en la pel·lícula de "la Resplendor".

It really is a # WinterWonderland here at The Stanley! & # 10052; & # 65039; pic.twitter.com/ECfbnJ3mRm

& mdash; Stanley Hotel (@StanleyHotel) 24 febrer 2017

< p>

Comentarios de Facebook