Compartir

Segons les dades d'aquest estudi, la xocolata (68%) és el gust per excel·lència, seguit pel gelat (57%) i les patates fregides (39%) . Una mica més allunyat del TOP 3, destaquen la fruita (33%), les olives (25%), les anxoves (25%) i les galetes salades (25%). Però, encara que aquests són els aliments més desitjats, la majoria de les embarassades reconeix que els sabors forts i la barreja d'ingredients que a priori no casarien amb els gustos normals de les dones espanyoles són el que més se'ls semblen durant els mesos de gestació .

a tota hora!

la mateixa enquesta afirma que és a la tarda (41%) el moment en què apareixen més els desitjos a les embarassades. Seguit d'aquesta franja horària destaca la nit i les conegudes "entrehoras" que van de l'esmorzar al menjar. Menys comú, però també ressenyable són els desitjos que solen sorgir just abans d'anar a dormir, al matí recentment aixecades o al mig de la nit, ¡el més temut per les seves parelles!

En moltes ocasions, a les embarassades els venen de gust aliments que no disposen en aquest moment, ja sigui perquè s'han acabat del rebost o si més rar de les seves combinacions i l'aparició a hores difícils d'aconseguir (fora d'horari comercial). Segons l'estudi de Deliveroo, són diverses les maneres que tenen les embarassades espanyoles d'aconseguir-los. La majoria d'elles confessen que quan senten un antull sobtat necessiten saciar al moment, de manera que l'opció més freqüent és anar a la cuina i menjar qualsevol cosa que els funcioni com a substitutiu i calmi les seves ànsies (33%). Per la seva banda, un 29% asseguren que els demanen la seva parella o algun familiar que hagi de comprar el que els ve de gust, ¡sigui l'hora que sigui !, i gairebé la mateixa quantitat de dones confirma que viu el seu embaràs com una dona independent i són elles mateixes les que es mouen on faci falta i compraran directament el que necessiten.

les combinacions més estranyes

Encara que la xocolata o el gelat són habituals, la seva combinació amb altres ingredients pot ser una bomba deliciosa per a les gestants. D'aquesta manera, les embarassades espanyoles han detallat els menús més curiosos que han creat en combinar els seus desitjos. Entre les opcions més triades figuren mescles inversemblants com cogombres amb xocolata, entrepà de llenties, patates fregides amb xarop de xocolata o Cola Cao, o anxoves amb llet condensada . Però la imaginació de les dones quan estan embarassades no té límits i algunes afirmen que han arribat a barrejar plàtan amb formatge parmesà, salsitxes amb iogurt de maduixa, pizza de plàtan amb pepperoni, escopinyes amb plàtan o fins i tot iogurt amb mel i mostassa.

El sandvitx més desitjat per les futures mares

Tot té solució! Si estàs embarassada i creus que tens desitjos estranys, no et preocupis, Deliveroo ofereix el Entrepà Manchamanteles al costat del restaurant La Casa Presa. Aquest sandvitx és una creació que neix amb l'objectiu de satisfer els desitjos de les embarassades espanyoles reunint els ingredients que més satisfan a les gestants segons l'enquesta. Aquest entrepà tot terreny porta carn picada de porc, xarop de xocolata negra picant, alvocat, ceba morada amb llimona, formatge fresc a la planxa i nachos.

L'Entrepà Manchamanteles es podrà demanar només a través de l'App de Deliveroo per ser lliurat a domicili per 12,50 euros des del 23 al 29 d'octubre a La Casa Presa.

"l'embaràs pot ser una època difícil per a les dones, sobretot quan el cos experimenta canvis i sorgeixen desitjos impulsius per ingredients poc habituals, alguns d'ells als quals ni tan sols es té fàcil accés. Durant el meu embaràs, sovint tenia antull d'una combinació de nous de macadàmia i patates fregides amb gust de formatge … Volíem presentar una solució per a les dones que desitjaran combinacions tan inusuals com aquesta, ¡i La Casa Presa ho ha fet realitat! ", afirma Diana Morato, directora general d'Deliveroo Espanya.