Compartir

Juanes actuarà el proper 17 de desembre al WiZink Center de Madrid, única data prevista a Espanya. El músic colombià, autor de temes com La camisa negra o A Déu li demano , presentarà el seu nou àlbum Els meus plans són estimar-te , a més de donar un repàs de tots els seus èxits .

Des que va estrenar el seu primer single Foc fins a l'actual És tard , Els meus plans són estimar-te no ha parat de recollir èxits. Es tracta del primer àlbum visual d'un artista llatí. L'àlbum, llançat el passat mes de maig , ha estat produït per Juanes al costat dels seus compatriotes Sky & Mosty, en col·laboració amb "Bull Nen" Cano en alguns temes.

Juanes es troba en el millor moment de la seva carrera i s'ha proposat demostrar-ho en un show únic al nostre país. L'actual coach de la Veu Espanya mostrarà les seves cançons d'avui i de sempre, són el seu particular so pop-rock de guitarra elèctrica, que posarà al públic en peu amb els < b> ritmes contagiosos que tant el caracteritzen.

Les entrades estan actualment disponibles en 2 prevendes : una per als subscriptors d'El País i una altra per als registrats de < a href = "www.livenation.es" class = "nueva_ventana"> www.livenation.es . La venda general començarà el dimecres 25 d'octubre a través de www.livenation.es , la xarxa Ticketmaster i El Corte Inglés.