Compartir

Beu i Carlos Jean han presentat aquest matí en directe Cançó per la cooperació , tema inèdit que dóna suport a la cooperació a Iberoamèrica a través de la campanya Diferentment iguals .

Sota el lema "Som diferents i això ens enriqueix. Som iguals i això ens uneix" , la iniciativa pretén donar a conèixer els compromisos assumits en els Cims Iberoamericanes de Caps d'Estat i de Govern a través de la música.

"Volem que Diferentment iguals es surti dels canals habituals" , afirmaven des de la Secretaria preguntant a què sona la cooperació, la solidaritat, la naturalesa o els paisatges.

Diferentment iguals sona a " diferència i riquesa, fent dels quilòmetres notes de música ", insistien en parlar de la música com aquest llenguatge universal que, sense fronteres, uneix punts tan llunyans en el mapa.

el tema, que ha estat realitzada amb sons dels 22 països Iberoamericana us, està disponible a Spotify i YouTube costat del seu videoclip.

BEBE: "HA ESTAT UN TREBALL MOLT BONIC"

" Carlos Jean va ser qui em va enviar la informació i res més arribar-me, em va venir de gust un munt" , deia la cantant en parlar del principi de la col·laboració. "Jo li vaig enfocar com una cançó d'amor ", afirmava en dir que "la cooperació ha d'estar plena d'amor" .

"He pensat en llocs d'allí a l'hora de compondre" , confessava la cantant extremenya en parlar del color i l'energia que li han transmès tots els seus viatges a Llatinoamèrica.

SETMANA dE lA COOPERACIÓ IBEROAMERICANA

A partir del proper 30 d'octubre i fins al 5 de novembre es realitzaran una sèrie d'esdeveniments i accions relacionades amb la iniciativa Diferentment iguals en gran part dels països iberoamericans.

"la cooperació iberoamericana abasta una trentena d'àrees que van des de la música a les artesanies fins beques d'estudi i investigació " ha afirmat Rebeca Grynspan, Secretària General Iberoamericana, ajudant al intercanvi de coneixement i capacitats a la recerca d'un major ventall d'oportunitats.

Madrid acollirà un seguit d'activitats relaci des amb el cicle de cinema iberoamericà IBERMEDIA , que ha participat en la producció de més de 2.000 pel·lícules i documentals d'alt reconeixement mundial.

La pròpia Bebe ha participat en pel·lícules finançades per IBERMEDIA. La cantant ha confessat que va ser «una experiència magnífica i emocionants que li va permetre compartir moments amb actors com Ricardo Darín".