Compartir

En algunes zones, sobretot costaneres, els vents locals poden aportar o afavorir el desenvolupament de núvols, mentre que en altres, l'absència de vent donarà lloc a boires persistents.

Durant la primera meitat de la setmana s'espera un progressiu augment de les temperatures diürnes sobretot en les comunitats de la meitat nord peninsular.

en l'apartat de vent, destacarà la tramuntana al nord de Catalunya i Balears, el llevant a les costes d'Andalusia i els alisis en algunes zones de Canàries.

DILLUNS

en el matí d' avui, dilluns, s'esperen intervals ennuvolats a les costes del Cantàbric oriental, i en alguns punts de les costes Mediterrànies. A Canàries també es veuran

núvols al nord de les illes mentre que a la resta de les comunitats dominarà el temps poc ennuvolat.
El vent de l'est va ser moderat a fort en els voltants del estret i altres zones de la costa d'Andalusia. També es notarà el cerç a la vall de l'Ebre al matí i la tramuntana durant gran part del dia al nord de Catalunya i Balears. Els alisis bufaran moderats a Canàries.

progressiu augment de les temperatures diürnes en gran part de la meitat nord de la península amb l'excepció de Catalunya i Aragó.

< b> DIMARTS

Seguirà dominant el temps poc ennuvolat o clar en totes les regions, encara que si es veuran núvols alts a l'oest i nord peninsular i alguns intervals ennuvolats a Canàries.

Els vents de l'est van a seguir bufant amb intensitat moderada a gran part del litoral Andalús i del nord i zones aïllades del nord de Catalunya, tot i que tendiran a anar amainant.

Les temperatures diürnes seguiran pujant en gran part de la meitat nord de la península i Canàries arribant a valors superiors als habituals per aquestes dates.

DIMECRES

Les altes pressions van a segur dominant el panorama meteorològic amb cels poc ennuvolats a la majoria de les regions, tot i que amb alguns núvols alts, boires a les costes d'Andalusia i una mica d i calitja a Canàries.

A les costes d'Andalusia seguiran dominat els vents de llevant, i poden ser moderats a forts al estret.
Excepte a Canàries, on poden pujar, no s'esperen canvis en les temperatures diürnes.

DIJOUS i DIVENDRES

Dijous serà un altre dia de cel clar amb temperatures en la mateixa línia que les de dimecres . No es descarta la presència de boires en zones aïllades del nord i Mediterrani i calitges a Canàries.

Divendres, amb l'entrada de vents del nord es veuran més núvols baixos al Cantàbric oriental amb alguns plugims aïllades. A la resta d'Espanya serà un dia amb predomini de sol.

Les temperatures divendres tendeixen a baixar al nord peninsular ia pujar lleugerament al vessant Mediterrània.

FI dE SETMANA

Dissabte també predominaran els núvols amb alguns plugims a la costa del Cantàbric oriental i Pirineu occidentals. Núvols i clars amb alguna precipitació aïllada entre Balears i les costes del sud-est peninsular. A la resta d'Espanya seguirà dominant l'ambient assolellat.

Diumenge, els núvols i continuaran dominat sobre els clars en algunes zones del Cantàbric mentre a la resta d'Espanya, excepte boires i boires matinals i alguns intervals de núvols, dominarà el temps assolellat.

Notícia elaborada amb informació de eltiempo.es