Compartir

Malcom Applegate, un jardiner britànic, de 62 anys, ha viscut els últims deu anys amagat en un bosc. El motiu: Fugia de la seva dona.

Pel que sembla, Applegate es va cansar de la convivència amb la seva mitja taronja i va fugir de casa seva. El jardiner va estar casat amb la seva dona durant tres anys i va conviure amb ella fins que el seu dia a dia es va fer insuportable. " Vaig estar casat amb ella durant tres anys, però desafortunadament va ser massa ", explica Malcolm.

Segons relata, al principi la relació funcionava, però ella va començar a queixar-se, perquè en el seu opinió, no passaven el suficient temps junts. Fart de les contínues discussions, Applegate va agafar la seva bicicleta i va posar rumb des de Birmingham, lloc on residia amb la seva dona, a Londres. Desafortunadament, quan va arribar a Oxgford li van robar el seu vehicle i va haver de continuar a peu, durant tres setmanes.

A l'arribar a Kingston, sud-oest de Londres, el jardiner rebel va acampar en un bosc i va començar a treballar en el jardí d'un centre comunitari per a gent gran, tal com assegura el Daily Mail .

l'home, a més d'amb la seva dona, va perdre el contacte amb la seva germana durant els deu anys que va durar el seu exili. Aquesta li havia donat per mort després d'haver intentat localitzar durant mesos. Després de deu anys desaparegut, Applegate va escriure una carta a la seva germana i ella va poder posar-se en contacte amb el jardiner. " Ara tenim una gran relació de nou ", assegura la dona.

Applegate avui viu en un alberg de la ciutat de Greenwich per a gent sense llar, i treballa esporàdicament recaptant fons per a organitzacions benèfiques.