Compartir

L’auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià acollirà dimarts vinent la representació de l’obra ‘La Batalla’, de la companyia Burka Teatro. Aquesta actuació s’emmarca a la programació de la Tardor cultural espanyola, de la mà de l’ambaixada d’Espanya i el comú de Sant Julià de Lòria. L’obra tindrà lloc a les 21.30 hores.

‘La Batalla’ és la reconstrucció de la història d’una dona que creix a Amèrica i que als anys 50 fa el camí invers al corrent migratori de l’època. ‘La Batalla’ ha estat guardonada amb el premi especial José María Rodero al XVIII Certamen nacional per a directors d’escena Ciutat de Torrejón 2015, amb la menció especial per autoria i posada en escena als VII premis Rèplica de Canàries 2015 i amb el premi a la millor il·luminacio als premis Rèplica de Canàries 2015 i, a més, ha rebut molt bones crítiques.

L’obra és un text escrit i dirigit per Aranza Coello, en què l’escriptora i actriu comparteix escenari amb Irene Maquieira i Pilar Duque. Les entrades estan a la venda al Centre cultural i de congressos lauredià o a la pàgina web de MoraBanc a un preu de 10 euros.