Compartir

Lana del Rey anuncia dates en Madrid i Barcelona cinc anys després de la seva última visita a Espanya. La mateixa cantant ha estat l'encarregada d'anunciar a través de les seves xarxes socials que l'any que sortirà de gira per presentar en directe les cançons del seu últim àlbum d'estudi, Lust for Life .

va ser el 9 de maig de 2013 a La Riviera de Madrid quan Lana del Rey va oferir el seu primer i únic concert a Espanya . Més de quatre anys després, amb ia cinc àlbums a la seva esquena, la cantant novaiorquesa oferirà un repàs dels seus grans èxits i presentarà el seu últim disc, Lust for life , que va ser publicat el passat mes de juliol i s'ha convertit en l'àlbum número # 1 a Espanya amb la participació de The Weeknd, a $ AP Rocky, Stevie Nicks i Sean Lennon.

el 19 d'abril actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 20 d'abril al Palau Vistalegre de Madrid . Les entrades sortiran a la venda el divendres 20 d'octubre a les 9h a www.livenation.es i www .ticketmaster.es (+ xarxa ticketmaster). Els registrats a www.livenation.es tindran accés a una prevenda el dijous 19 d'octubre a les 9h en aquesta web.

< p> l'to the Moon Tour començarà el proper 11 d'abril a Milà i passarà per ciutats com Roma, Berlín o Anvers abans d'arribar a territori nacional.

Dates de la gira europea:

11 de abril – Mediolanum Forum – MILÀ
13 abril – Palalottomatica – ROMA
16 abr – Mercedes-Benz Arena – BERLÍN
17 abril – Sportpaleis – ANVERS
19 abril – Palau Sant Jordi – BARCELONA
20 abril – Palacio Vistalegre – MADRID