viernes, 25 septiembre 2020 22:36

Model de Resposta Polar anuncia gira per presentar 'Més moviments'

Model de Resposta Polar ha anunciat una gira nacional amb setze dates per presentar Més moviments (Hook Edicions Musicals, 2017) , el quart treball d'estudi del grup.

La gira, que començarà el proper 20 de gener a València al costat de Joana Serrat, comptarà amb el suport de girant per Sales < / b>, iniciativa que col·laborarà en sis dels concerts esmentats.

Borja Mompó i companyia busquen consolidar-se al panorama alternatiu nacional amb aquest quart treball, produït per Ramiro Nieto i Martí Perarnau IV a Reno Estudis i barrejat per Luca Petricca .

Aquest nou treball arriba en un moment de gran creixement per al grup. Després d'obrir tots els concerts del cap de gira de Izal , Model ha estat present en diversos dels festivals més importants del país i fins i tot han donat el salt a Llatinoamèrica de la mà d'Estrella Galícia.

Sempre, primer single, disponible en plataformes digitals

el passat 6 d'octubre es va publicar el primer avançament de < i> Més moviments . Sempre, que és el primer single del disc, acumula més de 10.000 reproduccions a Spotify i ha estat ben acollit per la crítica i el públic.

Segons la formació , Sempre és «una aposta pel futur i una reafirmació dels principis de cada persona. Parla de confiança i de recórrer un camí junts. Parla de plans i de la capacitat de reinventar-se mentre el teu entorn va canviant ".

la prevenda digital del nou disc està disponible en aquest enllaç .

Dates de la gira Més moviments < / span>