Compartir

Després d'esgotar les entrades per la seva cita amb Escenari Eslava el proper 18 de novembre , El Kanka oferirà un segon concert a la madrilenya sala Joy Eslava . En aquesta ocasió, l'esdeveniment en sessió matinal el proper diumenge 19 de novembre 12:00 hores.

El Kanka és un dels cantautors espanyols amb més projecció del moment. Amb tres discos a les seves esquenes , el malagueny s'atreveix amb sons llatins però sense perdre el toc canalla que el caracteritza.

De pana i robí , el seu últim àlbum, ha obtingut un gran èxit de crítica i públic i l'ha portat per Espanya, Mèxic i Colòmbia amb una gira internacional en la qual ha aconseguit penjar el cartell de entrades esgotades en la majoria dels seus concerts.

El seu quart treball d'estudi, molt a prop

El cantautor va anunciar fa unes setmanes que ha començat amb la seva banda el procés de gravació del seu quart àlbum d'estudi. El seu nou treball comptarà amb deu temes i un bonus track.

El nom del disc encara no s'ha fet públic, però si s'ha anunciat la seva data aproximada de llançament: principis de 2018 . Gravat en Tercer Estudis (Barcelona) amb Carlos Manzanares com a productor " serà un disc de cançons, sense artificis. amb un punt de maldat que no tenen els altres, amb tocs del folklore sud-americà " ; així el va presentar el mateix artista a través d'un comunicat.