Compartir

Niall Horan editarà el proper divendres Flicker , el seu primer àlbum en solitari després de la seva reeixida etapa formant part d'One Direction. Amb motiu del llançament, Universal Music ha organitzat un esdeveniment privat per als seus seguidors el proper dijous 18 on es reproduirà per primera vegada el disc íntegre.

aquesta serà la primera ocasió en la qual els nous temes de l'artista britànic siguin escoltats pel públic. Si vols assistir, tan sols has de contestar a la pregunta " Quina cançó aquestes desitjant sentir sobre l'escenari en la gira de Niall i per què ?" < / i> punxant en aquest link .

l'esdeveniment tindrà lloc a Madrid, encara que la direcció encara no és coneguda.

Èxits i expectació amb els primers singles

Horan ha avançat durant els últims mesos diverses mostres de Flicker . Slow hands , This town i Too much to ask són els tres singles que l'artista britànic ha llançat abans del estrena de l'àlbum, generant una gran expectació i collint grans nombres en plataformes digitals.

Encara que han estat publicats oficialment en diferents formats i remesclats per artistes com Cedric Gervais o Jay Prior, els tres temes acumulen més de 500 milions de reproduccions en la seva versió original a través de Spotify.

Niall visitarà Espanya el mes de maig. El 9 de maig actuarà a la sala Razzmatazz de Barcelona i el 11, a La Riviera de Madrid.