Quantcast

El motorista i el treballador ferits aquest dijous es troben ingressats a l'UCI de Sant Pau de Barcelona i de Nostra Senyora de Meritxell

El motorista de 39 anys que va resultar ferit aquest dijous a la tarda a la zona del pont de Madrid ha estat traslladat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona pel traumatisme cranial sever que pateix. El trasllat va tenir lloc el mateix dijous a la nit en helicòpter i des del centre hospitalari català han posat en relleu que l’home es troba ingressat a l’UCI en estat greu. Els metges que l'atenen estan pendents de la seva evolució i de la realització d’un seguit de proves diagnòstiques que ara com ara no se li poden practicar ja que, en tenir moltes fractures, la zona està molt inflamada i es necessita que baixi aquesta inflamació per veure l’abast de les fractures.

D’altra banda, el treballador de 62 anys que va resultar ferit a les obres del fals túnel d’Arcalís es troba ingressat a l’UCI de l'hospital de Meritxell amb diverses fractures. Tal com han informat des del centre hospitalari, es troba en observació per veure quina és la seva evolució però no es tem per la seva vida.

Comentarios de Facebook