Compartir

Des d'avui estan disponibles els tiquets per tots els concerts de la gira de presentació Mateix Lloc, Diferent Lloc de Vetusta Morla. El tour que arrencarà el 2018 comprèn 16 ciutats de 7 països diferents. L'accés a la venda de tots els tiquets és aquest enllaç .

El començament de la gira és, a més, un doble estrena , ja que el grup presentarà el seu nou xou en un país en què actuarà per primer cop, Perú . El seguiran Xile, Colòmbia, Mèxic i Argentina , destinacions que formen part de les gires de la banda des de 2009.

Després del seu pas per Amèrica Llatina, Vetusta Morla es trobarà amb el públic espanyol en 8 cites de grans aforaments. Salamanca obrirà aquest tram de la gira que farà parada a Múrcia, Sevilla, la Corunya, Barcelona, ??València, Madrid i que finalitzarà a l'esplanada del Museu Guggenheim de Bilbao . Les entrades per a aquests 8 concerts es venen exclusivament a Ticketea.

Abans del tancament a Espanya, la banda també visitarà Portugal. Porto i Lisboa els esperen al mes de maig, dos destins en els quals han actuat en les seves anteriors presentacions en directe.

El nou disc "és un emocionant i necessari trajecte que ha portat a Vetusta Morla des del seu local d'assaig de Madrid fins als mítics Hansa Studios de Berlín ", diuen des de la seva agència de comunicació. Mateix lloc, diferent lloc ha travessat un procés de creació peculiar que ha passat per la capital espanyola, Alemanya -en els recòndits Tarbox Road Studios a Cassadaga o els ja esmentats Hansa Studios- i Estats Units -en el llegendari Sterling Sound de Nova York -.

DATES DE LA GIRA MATEIX LLOC, dIFERENT LLOC

1 de març – Centre de Convencions Barranc LIMA
3 de març – Teatre Coliseu SANTIAGO dE XILE
8 de març – Teatre Major Julio Mario Santo Domingo BOGOTÀ
10 de març – Teatre Pablo Tobón Uribe MEDELLÍN
15 de març – Plaça Comtessa CIUT T DE MÈXIC
23 de març – Teatre Òpera BUENOS AIRES
28 abril – Multiusos Sánchez Paraíso SALAMANCA
3 de maig – Recinte Firal de La Fica MÚRCIA
5 de maig – Auditori Rocío Jurado SEVILLA
12 de maig – Coliseum La Corunya
maig 19 – Palau Sant Jordi BARCELONA
25 de maig – Hard Club PORTO
26 de maig – Coliseu 2 Recreios LISBOA
1 de juny – Ciutat de les Arts i les Ciències VALÈNCIA
23 de juny – Esplanada exterior de la Caixa Màgica MADRID
30 de juny – Esplanada del Museu Guggenheim < / i> – BILBAO