Compartir

A totes ens ha passat que a l'hora de la veritat, en el dia a dia, això d'haver de matinar més del compte per triar un modelet … No és una cosa que entusiasmi cada dia. No et preocupis, aquí tens alguns trucs ideals per anar perfecta en aquests dies que et costa més llevar-te.

Tot al negre i una peça cridanera.

el negre mai falla, un look sencer de negre amb una jaqueta, bossa, d'un color cridaner. Com més es vegi la peça millor quedarà el outfit.

Un bàsic + alguna cosa cridaner.

Sabem que alguns tons com el blanc, el beix, camel, sobretot, els tons suaus, són bàsics que per si sols no diuen res. Prova amb unes mitges de malla i dóna-li un toc més chic que farà que passi de ser un bàsic simplón a un Street look molt cool.

El mateix color.

És una mica més arriscat, cal estar molt segura per portar-ho amb confiança, que totes les peces siguin del mateix to, fes-lo servir amb peces amb transparències, o pantalons per sobre del turmell fa un outfit increïble.

Bàsics + accessoris.

Les peces bàsiques en aquests dies gairebé sense temps, són súper importants, uns texans, faldilla texana, amb una camisa blanca, mai falla, si els combines amb un mocador colorit, unes arracades grans i glamurosos, unes ulleres de sol tipus 'london' fan que del conjunt quedi complet ia l'última.

Un abric o jaqueta cridanera.

Una jaqueta o abric que es caracteritza per colors molt cridaners o grans estampats, combina-ho amb peces simples, donant tot el protagonisme a la jaqueta o abric. Aconseguiràs un outfit perfecte.

< img src = "http: //www.que.es$url" /> faldilla cridanera + bàsics.

Si tens una faldilla que mai saps amb què posar-te perquè la veus massa arreglada o cridanera per al dia a dia, tant és, treu-del armari i Combina amb un jersei senzill o samarreta bàsica, perfecte per a tots els dies creant un outfit femení i ideal.

Com més bàsiques siguin les peces millor. Acompanya-d'accessoris vistosos i glamurosos o una sola peça llamativa.Tu look quotidià serà perfecte.