Compartir

Jason Aldea és, per desgràcia i qüestió aliena a la música, notícia a tot el món. Ahir a les 22.40 hores, a la meitat de la seva actuació en el Route 91 Harvest Festival, va començar el tiroteig indiscriminat que va causar la mort de, almenys, 58 persones a Las Vegas .

El cantant, reconeguda estrella del country amb més de cinquanta milions de reproduccions a Spotify amb alguns dels seus temes, actuava davant de més de 40.000 persones quan es va executar l'atac. Jason s'ha pronunciat a través d' Instagram , on ha publicat el següent missatge:

"Aquesta nit ha estat més que horrible. Encara no sé què dir, però vull que sàpiguen que jo i el meu equip estem fora de perill. els meus pensaments i pregàries van per a tots els involucrats aquesta nit. Em fa mal el cor que això li pugui passar a qualsevol que surti a gaudir del que hauria d'haver estat una nit divertida "

Com es reflecteix en el vídeo, Aldea va abandonar l'escenari immediatament amb el començament dels trets. L'autor, Stephen Craig Paddock , va disparar des del pis 32 de l'hotel-casino Mandalay Bay, causant -a més de les 58 morts-, més de cinc-cents ferits.

l'atac ha estat reivindicat per estat Islàmic però, de moment, l'FBI nega rotundament tota relació amb l'organització terrorista .