Compartir

Preciosa història.

Una jove de 24 anys, d'origen japonès i identificada simplement com Ria, ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials una història que et partirà el cor. I és que la jove ha descobert la raó per la qual el seu pare no es va canviar la camisa durant 20 anys.

Després de la mort del seu avi, la jove es va encarregar de netejar la casa del difunt. Entre les seves pertinences la dona va descobrir una foto del viatge de nuvis dels seus progenitors, en què el cap de família apareix, al costat de la seva difunta esposa, amb la mateixa camisa amb la qual Ria l'ha vist durant tota la vida.

Des d'aquest moment tot, de cop i volta, va tenir sentit“, va revelar la dona.

A les imatges, la parella portava dues camises pràcticament iguals i, des de la mort de la matriarca, el pare va guardar la seva com homenatge a la seva estimada i difunta esposa. Ria va compartir dues fotos de la parella quan eren joves. Portaven camises a joc, i una altra foto del seu pare, ara de 60 anys, amb la mateixa camisa.

Em preguntava per què seguia usant aquesta vella camisa“, va assegurar Ria. Per què no se'n compra una de nova? Mai no vaig imaginar que el pol contindria un record tan especial per a ell”. Va concloure.