Quantcast

Núria Salán parlarà de dona i ciència a la conferència inaugural del 30è curs acadèmic de l'UdA

La presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salan, participarà en l’acte d’inauguració del 30è curs acadèmic (2017-2018) de la Universitat d’Andorra (UdA), que tindrà lloc a l'auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a Sant Julià de Lòria, el divendres 6 d’octubre a les 11 hores. Convidada per la Universitat d’Andorra, Salán hi pronunciarà la conferència inaugural, titulada 'Dones, ciència i tecnologia: una carrera de fons', en què parlarà de la poca visibilitat de la dona en l'àmbit tecnològic i com encara s'arrosseguen estereotips que no afavoreixen l'apropament de la població femenina a les titulacions tecnològiques. L’acte estarà obert al públic, amb entrada lliure.

Núria Salán és professora de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), i presideix la Societat Catalana deTecnologia (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) des de gener del 2016. És doctora en Ciència de Materials i Enginyeria Metal·lúrgica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha participat en moltes activitats d'investigació sobre dones i tecnologia, des de la promoció de l’apoderament de les noves generacions de dones tecnòlogues. Aquest any ha rebut el Premio Fundación Orange Mujer y Tecnología que reconeix la seva tasca.

El curs acadèmic 2017-2018 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Toni Martí, en companyia del rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau. L'acte inclourà el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.

Comentarios de Facebook