Quantcast

Mor l'egípcia que va arribar a pesar 500 quilos

L'egípcia dona d'origen egipci, Eman Ahmed Abd El Aty, de 37 anys, ha mort avui en un hospital d'Abu Dhabi, capital d'Emirats Àrabs Units, com a conseqüència d'una insuficiència renal i problemes respiratoris causats pel seu excés de pes.

La dona havia estat ingressada a l'hospital al Beryil a principis del passat mes de maig. Va ser traslladada des de l'Índia, on Abd El Aty havia aconseguit reduir el seu pes dels 500 quilos als 200. Segons un comunicat emès pel centre mèdic, la dona ha mort aquesta matinada mentre estava ingressada i se sotmetia a un tractament intensiu sota la supervisió de 20 especialistes. Pel que sembla, la morta, en un primer moment havia reaccionat bé al tractament.

Però es va rendir en la seva lluita contra l'obesitat i en la matinada de dilluns va exhalar el seu últim alè“, concloïa el comunicat de l'hospital.

Després de patir unes complicacions: febre, infeccions urinàries i nafres (causades per la seva poca mobilitat), la dona va ser traslladada des de l'Índia a Emirats Àrabs Units. Quan va ingressar en el nou hospital, l'excés de pes no és el que més preocupava als metges. La morta havia aprimat considerablement i pesava 176 quilos, tal com asseguren des La Razón.

A l'Shahat, director de l'hospital, va detallar que els metges havien detectat una disfunció greu en la vàlvula aòrtica del cor de la pacient, que dos anys enrere havia patit un coàgul cerebral que havia afectat la seva capacitat de parla i de moviment. L'equip d'especialistes també va detectar problemes en els seus ossos, de manera que la dona rebia sessions de fisioteràpia i rehabilitació, l'objectiu era que pogués seure en una cadira de rodes, després de passar anys tombada. Eman volia tornar a caminar, després d'haver aconseguit perdre 300 quilograms.

Comentarios de Facebook