Compartir

Malgrat que molts no li donen la importància necessària, triar uns bons mitjons és una cosa fonamental. En primer lloc perquè és una peça bàsica per a la protecció del nostre peu, però també perquè diu molt de la nostra personalitat.

Alguns no arrisquen. Obrir el calaix on guarden els mitjons no els espera cap sorpresa: Tan sols hi ha negres i blaus.

No obstant això, cada vegada són més els que aposten per mitjons divertits de colors cridaners i motius sorprenents. De fet, segons un estudi de la Universitat de Harvard , aquells que aposten per aquest tipus de complement són més intel·ligents i reeixits.

Segons la investigació, els usuaris d'aquest tipus de mitjons afronten la vida amb més energia i poder. Són més inconformistes. A més, la reacció que generen a la resta del públic també és positiva: dóna mostra de seguretat i autoestima. És gent que busca sortir de les normes.

La moda del mitjó té cada vegada més interès i bona prova d'això està en el nombre de noves empreses que han sorgit amb l'objectiu de crear nous dissenys. Algunes d'elles van més enllà i aposten per una nova tendència que cada vegada té més seguidors: Utilitzar un mitjó diferent en cada peu.

és el que es coneix com el" mix & match ", és a dir, barrejar mitjons d'un mateix estil per crear la combinació perfecta. En això són especialistes 2 emprenedores espanyoles que han creat la firma ' meva pininos ' i els mitjons estan pensats per a ser barrejats.

Què tal portar mosques en un peu i formigues en l'altre? o ¿cassets i radiocassettes ?