Compartir

Cinemes illa Carlemany obre aquest dimecres 20 de setembre la tercera temporada d'òpera i ballet amb l'estrena de 'La flauta màgica', de Mozart, en directe des de la Royal Opera House de Londres. Un total de disset de representacions, entre òpera i ballet, estan previstes fins al juny de l'any que ve, entre elles l'òpera 'La bohème', 'Rigoletto' o 'Macbeth', i els ballets 'El trencanous', 'Alícia al país de les meravelles' o 'El llac dels cignes'. En la programació d'enguany hi ha cabuda també per al teatre musical, amb 'My fair lady', i per als concerts, com el recentment emès de David Gilmour.

En total, es projectaran deu òperes, sis ballets, un concert i una obra de teatre musical. Totes les representacions s'emeten en directe des dels millors teatres del món: la Royal Opera House de Londres, el teatro San Carli di Napoli, l'òpera de París o el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. A més, abans de cada representació, els assistents podran gaudir d'entrevistes als protagonistes i al director de l'obra i d'imatges entre bastidors dels assajos de les peces.

Es tracta d'una iniciativa que ja es porta a terme a més de seixanta països, que pretén delectar els aficionats del gènere i donar a conèixer a nous públics les millors representacions de la temporada, que compten amb les grans veus de la lírica i amb els millors ballarins internacionals.

Cinemes illa Carlemany posa a disposició del públic diferents tipus d'abonaments a partir del 18 de setembre: abonament de temporada, a un preu de 190,40 euros; abonament de 10 espectacles, per 128 euros, i abonament de 5 espectacles, que té un cost de 72 euros. L'entrada general d'una representació costarà 16 euros. Les entrades estan disponibles a www.cinemasilla.com/Operas i a les taquilles dels cinemes. Les persones amb carnet jove i els posseïdors de la carta magna (majors de 65 anys) tindran un 10% de descompte en el preu de l'entrada general.