Inicio Andorra

Granger crea un laberint gegant amb la cara de la Princesa Leia

Compartir

Jeremy Doebel, un granger d'Indiana, Estats Units, va decidir retre el seu particular homenatge a Carrie Fisher, actriu que va interpretar la Princesa Leia en la famosíssima saga espacial de Star Wars.

Doebel va dissenyar un laberint amb la cara i la part del cos de l'actriu i el va gravar, a una grandària gegantina, si plantació de blat de moro.

El granger va comentar en una entrevista a un mitjà local que va començar a plantar tan magna construcció tot just un mes després de la mort de l'actriu a la primavera.

Acompanyant la imatge del icònic personatge, l'home va gravar la següent frase: «Carrie Fisher QEPD 1956-2016», que es pot llegir sobre el cap, tal com asseguren des RPP.

Mark Hamill, qui va encarnar l'inoblidable Luke Skywalker, es va fer ressò de la notícia i retuitejà el següent missatge: «Quan algú a qui estimes es converteix en memòria, la memòria es converteix en un tresor»(Autor desconegut) 

» Com fanàtic de la saga de Star Wars volia retre un homenatge a Carrie Fisher«, va assegurar Doebel en una entrevista.

An American farmer and long time Star Wars fan says his giant corn maze portrait of Princess Leia, is finally ready to go. #starwars # 7News pic.twitter.com/q714cjyQd4