Compartir

La setmana passada, Georgie Knox, una dona de Airdrai, Alberta, (Canadà), va atropellar un coiot mentre conduïa de matinada cap al seu lloc de treball a Calgary (Canadà), a uns 30 minuts de casa.

Sorprenentment, l'animal, que va viatjar durant tot el trajecte encastat al morro del vehicle, va sobreviure.

Knox, res a veure amb Amanda, va publicar un post en el qual va relatar la seva increïble història:

La setmana passada mentre conduïa cap a meu lloc de treball, d'hora al matí, un coiot es va llançar davant del cotxe i li vaig colpejar. Vaig sentir un cruixit i vaig pensar que li havia atropellat causant-li la mort.

Més tard quan vaig parar en un semàfor, a prop de la feina, una operària de la construcció, em va avisar que hi havia un coiot incrustat en el meu cotxe.

Quan vaig sortir per veure-ho, el pobre bestiola mirava cap amunt i parpellejava. Immediatament, vaig notificar la situació al 'Alberta fish and wildlife' (Centre de Conservació de Vida Salvatge), els qui van acudir, al moment, per recatarle.
Miraculosament, va ser alliberat i no va tenir lesions de gravetat, tot i haver viatjat des Airdray a Calgary a unes velocitats d'autopista.

Els biòlegs van examinar l'animal i van dir que estava bé i que podia anar-se'n. El van alliberar a Kananaskis. Certament, la natura té altres plans per a aquest 'noi' tan especial “.