lunes, 28 septiembre 2020 5:19

Iván nou tronista de MYHV. Yera i Joni els 'prínceps destronats'

Iván Sánchez seguirà regnant en el programa de Mediaset després d'haver mantingut un dels trons més seguits de l'estiu, la relació entre aquest 'viceverso' i les dues germanes han convençut a l'audiència que vol més regnat del madrileny.

Per tant, Iván tornarà a ocupar la butaca de l'amor i Maria i Cristina exerciran de nou els rols de pretendentes, però com a 'los Inmortales', " només pot quedar una ".

l'objectiu " no és prendre la decisió correcta, sinó fer que la decisió sigui correcta ", va escriure el madrileny en el seu compte d'Instagram.

Mentrestant, aquest dimarts continuarem veient el reinici dels trons de Joni i Yera després de la fugida de pretendentes per ambdues parts.

Les confidències no paren d'arribar després de l'estiu, com s'indica des de pàgines de La Vanguardia , i especialment Joni haurà d'enfrontar durament tot el succeït.

Finalment, i de cara a la jornada d'aquest dimecres al tron ??de noies, una visita revolucionarà el programa de l'amor de Mediaset després que una de les tronistes acceptés a un vell conegut del programa com pretendent .

Hi haurà sorpresa.