Compartir

Second va comunicar ahir que tots els tiquets per al seu fi de gira a She (Vilassar) estan esgotats. Després de penjar el cartell de sold out en tan sols sis dies , el grup murcià ha confirmat una nova data a la capital: dijous octubre 19 . el nou concert, que també tindrà lloc a She, comptarà amb la col·laboració de Kuve , mentre que el cartell de la primera data esgotada el completarà el gallec Villanueva .

Com afirma Hook Management, agència del grup murcià, "Second està en el moment més dolç < / b> de la seva sempre ascendent carrera ". Viatge iniciàtic (2015, Hook Edicions Musicals ) ha implicat que durant els últims tres anys s'hagin aconseguit diversos plens en sales i presència en múltiples festivals.

Després de diversos anys de treball, aquesta nova gira li ha permès a Second comptant amb diverses dates especials com la que realitzaran a Múrcia el proper mes de novembre. En aquesta ocasió, Sean i companyia actuaran al costat de la Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia al Teatre Circ, esdeveniment per al qual també han esgotat dues dates (4 i 5 de novembre).

Les entrades per als concerts a She estan disponibles a Wegow. El xou a la sala madrilenya es presenta especial, ja que va ser allà on es va donar " un important salt, allà per l'any 2010, presentant el disc Fraccions de un segon ", àlbum que inclou clàssics del seu repertori com Rincon exquisit . Així, tots dos concerts a Madrid reuniran el més actual de la discografia del grup i una part important dels seus grans èxits.