Compartir

IT

El clàssic de Stephen King torna a les nostres pantalles en aquesta nova versió més reduïda i més terrorífica, si és possible, que l'anterior.

IT explica la història de set joves que viuen poble de Derry, Maine, als Estats Units.

Són un grup de marginats que s'autoanomenen el Club dels perdedors, estan carregats de pors i despertant a la vida adulta.

Cada un d'ells ha estat marginat per un motiu o un altre; cadascun està considerat un blanc per la colla local de matons … i tots han vist les seves pitjors pors fets realitat en la forma d'un antic depredador que canvia d'aparença, a qui només poden anomenar 'It' (això).

des dels seus inicis, el poble de Derry ha estat el vedat de caça per a l'entitat que emergeix des de les clavegueres cada 27 anys per alimentar-se dels terrors de les seves preses preferides: els nens de Derry.

Unint els seus esforços durant un estiu a la vegada horrorós i animat, els Perdedors s'uneixen per superar les seves pròpies pors i aturar el cicle de matances que va començar un dia plujós, mentre un nen petit perseguia una barqueta de paper que s'arrossegava per un desguàs de pluja … i va acabar a les mans de Pennywise el Pallasso.

La cinta ha estat dirigida per Andy Muschietti, responasable de Mamà (2012)

Amant Doble

Producció francesa dirigida per François Ozon, un dels estendards del cinema francès actual i reconegut director de cintes com la magnífica a la casa (2012).

Ozon signa un film que es mou entre l'erotisme i el thriller on una jove, Chloé, s'enamora de la seva psicoterapeuta, Paul.

Mesos més tard, quan es muden junts, ella descobreix que el seu amant li ha amagat una part de la seva identitat, amb la qual Chloé s'obsessionarà.

Història de bessons que aporta poc al gènere, i que ja hem vist abans, acordin-de la inquietant Inseparables (David Cronenberg, 1988) ..

Protagonitzen la cinta, Marina Vacth, Jérémie Renier i Jacqueline Bisset,

Churchill

biopic sobre el carismàtic mandatari britànic.

Bryan Cox (Match Point) interpreta el primer ministre anglès en aquesta superproducció que se situa just abans del desembarcament aliat a la platja de Normandia.

el 1944 les forces aliades estan preparades per lloa operació qyue pot posar punt i final da a la II Guerra Mndial. Quaranta-vuit hores abans, Winston Churchill s'enfronta amb els seus generals i aliats nord-americans per decidir com afrontar el que va esdevenir el punt d'inflexió del conflicte.

Completen el repartiment la estupendísima Miranda Richardson (Joc de Llàgrimes, 1992), John Slattery, i Ella Purnell.

The Limehouse Golem

< p> el nord-americà Joan Carles Median (Insensibles, 2012) és l'encarregat de realitzar aquesta cinta de terror gòtic.

Situat a les implacables i miserables carrers de la Londres victoriana en 1880, The Limehouse Golem comença a la barroca sala de música on puja a l'escenari l'intèrpret més famós de la capital, Dan Leno (Douglas Booth).

en el seu monòleg compte l'horrible destí d'una jove que actuava en aquest escenari, seva estimada amiga El izabeth Creu (Olivia Cooke), qui s'enfronta a ser executada a la forca acusada d'assassinar al seu espòs, John Creu (Sam Reid).

La mort de Lizzie sembla inevitable, fins que l'inspector John Kildare (Bill Nighy) es fa càrrec del cas de The Limehouse Golem, un assassí en sèrie nefast i calculador, que mata innocents sense cap connexió, deixant rere seu cadàvers tot just identificables i una marca: "M". Res és el que sembla, tothom és sospitós i té un secret.