Quantcast

Els 6 motius pels quals prendre cafè et fa més atractiu

Els espanyols són grans consumidors de cafè, arribant a consumir més de 14.000 milions de tasses a l'any, segons l'Organització Internacional del Cafè. Amb aquesta dada és clar, que el cafè no només es pren com “despertador” i Kaiku Caffè Latte, la marca de cafè fred a punt per prendre líder a Espanya, ofereix els motius pels quals prendre cafè et fa estar més guapo.

Millora l'estat d'ànim

el cafè no només ajuda a despertar els sentits i mantenir la ment activa, ja que també provoca una sensació refrescant i hidratant, sobre sobretot en la seva versió freda. La cafeïna, a més, millora l'estat d'ànim, en ser un estimulant natural, que provoca una major producció de dopamina, un neurotransmissor que fomenta l'eufòria i el benestar.

Anti-inflamatori natural

Permet reduir les vermellors i inflamacions a la pell, mantenint-la cuidada i en equilibri. La raó per la qual la cafeïna funciona com antiinflamatori és l'adenosina, un component amb propietats inflamatòries que es troba en el nostre cos. La cafeïna a més ajuda a reduir les ulleres i afavoreix la circulació en zones tan crítiques com el contorn d'ulls.

Millora la salut del Cabell

La cafeïna es considera un estimulant dels fol·licles capil·lars, incrementant el creixement del cabell i un tractament natural contra la caiguda del cabell.

Combat la cel·lulitis

El poder antioxidant del cafè fa d'ell un bàsic en els tractaments de bellesa contra la cel·lulitis. Tant en la seva versió tradicional com si es fa servir a manera de exfoliant, manté hidratada la pell i evita la retenció de líquids.

Protegeix i rejoveneix la pell

la cafeïna evita el mal que els raigs UVA provoquen en la pell, gràcies a l'alt contingut de polifenols, antioxidants per excel·lència. Aquest poder el converteix en un aliment anti-age, ja que ajuda a mantenir la pell el més brillant i elàstica possible, factors imprescindibles contra l'envelliment i l'aparició d'arrugues o línies d'expressió.

Comentarios de Facebook