Compartir

El fins ara Vicari de Ceuta, Juan José Mateos, ha presentat la seva dimissió després de permetre diumenge passat l'entrada d'imatges d'una de les deïtats hindús més conegudes, la Ganesha, al Santuari de la Patrona de Ceuta, on fins i tot , se li va cantar una salve rociera.

Mateos ha reconegut que “ha estat un error” i ha afegit que “no ha pretès en cap moment venerar res fora del nostre Déu únic i veritable” i ha puntualitzat que la seva intenció va ser fer una ofrena floral a l'exterior del temple, i no la de celebrar cap tipus d'acte religiós conjunt “.

El Bisbe de Cadis i Ceuta, Rafael Zornoza, ha emès un comunicat de premsa expressant el seu “profund dolor” per la qual cosa ha qualificat com un fet lamentable que “ha pogut fer mal, confusió o escàndol en la comunitat cristiana”, i ha demanat perdó a tots els que s'han pogut veure ferits per aquesta actuació . al mateix temps, subratlla que “en cap cas es reprova el amor dels membres de la Comuniqueu Hindú a les seves creences “i subratlla la” satisfacció per la cordial relació amb ells i les altres confessions religioses de Ceuta “.