jueves, 24 septiembre 2020 17:31

El comú de Sant Julià comença a avaluar l'oferta rebuda per als serveis de ràfting per a la posterior adjudicació

El comú de Sant Julià de Lòria ha procedit aquest dilluns a l'obertura dels sobres amb les ofertes presentades al concurs per a la prestació de serveis per a la pràctica de ràfting al riu Valira. Només s'havia rebut una oferta, que ha resultat ser la de l'empresa RACA SLU. Aquest mateix dilluns ha començat, doncs, l'avaluació per part dels tècnics de la proposta feta i, segons la corporació comunal, un cop feta aquesta anàlisi “s'adjudicarà a l'empresa que ha optat al concurs”. Les empreses han pogut presentar les seves ofertes durant un mes i el termini va cloure dilluns de la setmana passada.

De manera paral·lela, les obres al riu ja s'estan duent a terme, tal com informen des de la corporació comunal. D'aquesta manera, i tal com ha manifestat el conseller d'Obres i Urbanisme, Joan Vidal, quan aquests treballs estiguin acabats es procedirà a fer una prova pilot, que esperen que sigui “abans de final d'any”.

Envelats per a esdeveniments
D'altra banda, aquest dilluns també s'han obert els sobres amb les propostes per al subministrament, muntatge i desmuntatge dels envelats als terrenys del Prat Nou i Prat Gran. L'edicte, que es va fer públic el 29 de juny passat, convocava un concurs internacional per a la contractació d'una empresa per poder realitzar tres fires i un esdeveniment durant el mes de novembre.

En aquest cas, s'ha presentat també una empresa i els serveis han estat adjudicats a Envelats Vall per un import de 65.403 euros, que seran els encarregats d'instal·lar i subministrar dos envelats de 3.000 metres en total al Prat Gran i Prat Nou.

En aquests espais s'hi encabirà la Firesport, que està prevista per al 10, 11 i 12 de novembre; el 18, 19 i 20 del mateix mes tindrà lloc la cinquena Trobada de microproductors de vi; el 24 i 25 se celebrarà el Canòlich Music i, per últim, l'1, 2 i 3 de desembre serà el torn de la segona edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió Ecosostenible (FIVECO).