Quantcast

Amaral compon l'himne del Saragossa CF Femení

Eva Amaral i Juan Aguirre han aprofitat els dies de descans de la gira Nocturnal per compondre i gravar el nou himne del Saragossa Club de Futbol Femení . La cançó serà presentada el proper 31 d'agost al Conservatori Professional de Música de Saragossa, durant l'acte de presentació de la plantilla de cara a la temporada 2017-2018.

La formació s'ha mostrat satisfeta i feliç d'aportar el seu gra de sorra al projecte i, a través d'un comunicat, han declarat el següent:

"Fa uns mesos va arribar un mail on ens proposaven < b> sumar-nos a la tasca d'aquest humil club component el seu himne . ens va agradar la idea des del primer moment: en el personal, ens sentim honrats per la proposta i ens va semblar una bonica forma de ajudar a visibilitzar l'esport femení i donar suport a l'equip de la nostra ciutat. en el musical, un repte per a nosaltres, una oportunitat de fer alguna cosa que no havíem fet fins ara en 20 anys de carrera.

Encara recordem aquella tarda en què vam tenir la fortuna de ser convidats a un partit en el mític estadi d'Anfield en la c ad de Liverpool. No oblidarem mai la solemnitat amb què la graderia al complet va cantar el seu cèlebre himne 'You'll never walk alon' "al començament del partit. Amb aquelles sensacions i emocions que vivim aquell dia hem volgut homenatjar a l'esport femení, a la nostra ciutat ia la manera en què la seva naturalesa agresta i poderosa marca el caràcter dels que hi vam créixer .

a partir d'aquest moment, 'Filles del cerç 'deixa de ser nostra i passa a ser de les jugadores, de l'afició, i de totes les persones que vulguin fer-la seva per sentir i animar l'equip ".

Comentarios de Facebook