Compartir

La sortida divulgativa es durà a terme amb els tècnics de Patrimoni Cultural que explicaran als participants quin impacte va tenir la indústria siderúrgica a la vall i en la modelació recent del seu paisatge. L'activitat s'iniciarà a les 9 del matí al circuit de les Fonts i s'arribarà fins a la Farga. Finalitzarà al voltant de les 16 hores.

La proposta s'emmarca dins de les activitats d'estiu que s'estan duent a terme a la vall del Madriu-Perafita-Claror des d'inicis de maig. Entre altres, s'han organitzat tallers de pintura a l'aire lliure, sortides temàtiques o tallers de fotografia crepuscular per donar a conèixer la vall i el seu patrimoni a tot tipus de públic. Amb aquest mateix objectiu, enguany també s'organitzen sortides guiades divulgatives cada primer dissabte dels mesos d'estiu. L'última serà la del 2 de setembre amb una excursió de dia sencer fins a Fontverd.

L'activitat d'aquest dissabte és gratuïta però amb aforament limitat, de manera que les persones interessades s'han d'inscriure per mail a [email protected] o per telèfon al 823000.