Quantcast

Més d'una vintena d'activitats per celebrar la festa major d'Encamp

Encamp ha presentat aquest dijous al matí el programa d'activitats de la festa major, els pròxims 14, 15 i 16 d'agost. Enguany, la parròquia encampadana gaudirà de més d'una vintena d'activitats per a tots els públics, però sobretot per a la canalla.

En aquesta ocasió s'ha decidit incrementar els espectacles infantils, així com l'espectacle de 'Toni el mag' a la plaça dels Arínsols, el dimecres 16 d'agost a les 18 hores. Tot i això, la festa major s'iniciarà el dilluns 14 d'agost amb la celebració del sopar del jovent a les nou del vespre, que com ja és habitual comptarà amb una rua i una batucada pels carrers de la parròquia.

El dimarts, els amants de la pesca tindran l'oportunitat de participar en el tradicional concurs que es realitzarà als Cortals d'Encamp a dos quarts de vuit del matí. A les 10 hores arribarà el torn dels apassionats de la bicicleta amb el Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil, al Prat Gran d'Encamp. A banda de les activitats, el dimarts hi haurà animacions i inflables per als petits a la plaça dels Arínsols durant bona part del dia.

Tot i això, un dels actes més esperats de la festivitat serà el Ral·li sorpresa, que enguany sortirà des del Prat Gran a les 16 hores. Els més grans podran gaudir d'una ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella, a les 19 hores, i a dos quarts d'onze serà el torn del tradicional ball de nit, a càrrec del grup Aquarium.

A l'últim, el dimecres s'homenatjarà el padrí i la padrina més grans de la parròquia a la sortida de la missa de Sant Roc i a les 15 hores es farà una presentació de la reinterpretació de l'escultura 'El Festejador', a càrrec de l'autor, Joan Canal. A més, durant la tarda continuaran els espectacles infantils i, finalment, els focs d'artifici serviran com a cloenda de la festa major a les 22.30 hores.

Comentarios de Facebook