Compartir

El Prat Gran d'Encamp ja disposa, des d'aquest cap de setmana, de tres llits elàstics d'un metre quadrat cadascun, que oferiran un nou atractiu d'esbarjo per als infants, informa el comú. Els llits elàstics va ser una de les demandes que es va aprovar al darrer consell d'infants d'Encamp, i que ja és una realitat amb un cost de 7.471,75 euros.

Una altra de les demandes realitzada pels infants veurà la llum el pròxim mes de setembre amb la instal·lació d'una tirolina al Prat Gran d'Encamp de 22 metres de llargada adreçada als infants de 5 a 15 anys i que tindrà un cost aproximat de 9.222,23 euros. A més, a demanda del consell d'escoles, el parc del Pas de la Casa, renovat farà un any, es complementarà amb un nou gronxador que té un cost de 1.800 euros.

D'altra banda, i seguint amb les demandes del consell d'infants del passat mes de juny, s'han instal·lat noves papereres als carrers de la Vena i d'Hort de Godí, a Vila i als Cortals, amb un cost de 745 euros.

Pel que fa a una altra de les propostes estrella que es va acordar, la instal·lació d'una sala de cinema al Centre Esportiu del Pas de la Casa, actualment se segueix treballant amb Cinemes illa Carlemany perquè aquesta demanda sigui una realitat la pròxima tardor.