Compartir

Cristina i Maria, les dues germanes que són pretendentes d'Iván, han estat evitant-tot el cap de setmana a casa seva, i en arribar al plató la tensió entre les dues ha estat idèntica.

Les dues germanes que estan lluitant pel mateix tronista en Dones i homes i viceversa no estan passant pel seu millor moment familiar.

El mal rotllo d'ambdues començar quan Cristina es va canviar del bàndol de Christian al d'Iván després de no tenir una cita molt productiva amb el primer.

A Maria, la va sorprendre bastant la decisió de la seva germana ja que, en el primer programa del tron ??d'estiu, totes dues van afirmar que no barallarien per un home. Tanmateix, la realitat ha estat una altra totalment diferent.

En el programa de dilluns, el tronista Iván va haver de mediar entre les dues germanes donada la màxima tensió que es respirava a plató. Aquest dimarts la tensió serà encara més gran. El comentari del tronista sobre la vestimenta de la germana gran va iniciar un nou conflicte. Què és el següent que passarà entre aquestes dues germanes?