miércoles, 12 agosto 2020 9:09

El Barça d'handbol prepara un any més la seva pretemporada a Encamp

El Barça Lassa d'handbol ha escollit Encamp per novè any consecutiu per preparar la seva pretemporada. Els jugadors de l'equip blaugrana van arribar el passat divendres a la parròquia i marxaran cap a Barcelona el proper dimarts. L'estada, de cinc dies, ha consistit en triples sessions cada dia, de cursa, gimnàs i pista.

El cònsol major, Jordi Torres, ha donat les gràcies al club per seguir confiant en les instal·lacions de la parròquia, ja que ho considera un “gran privilegi”. A més, Torres assegura que la parròquia s'està posicionant des de fa uns anys com a destí de turisme esportiu  i que el Barça esculli Encamp per la seva pretemporada creu que és una “garantia” perquè qualsevol club que vulgui entrenar-hi no posi en dubte les instal·lacions encampadanes.

Per la seva banda, l'entrenador del conjunt blaugrana, Xavi Pascual, ha assegurat que és un “plaer” entrenar a Encamp i ha nomenat la parròquia com la seva “segona casa”. Pascual destaca elements com les instal·lacions, el tracte de la gent, l'hotel i també el clima andorrà. El capità de l'equip, Víctor Tomás, ha titllat Encamp de “talismà”, ja que des de que hi entrenen porten “un elevat número de títols que hem pogut celebrar”.

Artículos similares