Quantcast

Un gos es precipita des d'un tercer pis d'un hotel

Els veïns i vianants de l'avinguda Santa Coloma van viure aquest divendres a la tarda una experiència d'allò més atípica, i és que un gos que es trobava tancat en el balcó d'un tercer pis d'un hotel va precipitar-se a la carretera des d'una alçada considerable, davant l'atònita mirada dels vianants.

Ràpidament, els vianants van socórrer l'animal que va ser traslladat d'urgència a un centre veterinari pròxim, gràcies a la col·laboració de l'entitat Bomosa -encarregada de la gestió del trasllat del gos-, i el Servei de Circulació d'Andorra la Vella. El gos que va rebre els primers auxilis al centre veterinari va ser estabilitzat immediatament i en poques hores ja es trobava estable i fora de perill. Els propietaris uns turistes espanyols -segons fonts properes als fets-, van ser localitzats i van traslladar-se al centre veterinari on es troba la mascota.

Segons ha pogut saber l'ANA, les altes temperatures i el fet que el gos estigués tancat haurien provocat que l'animal s'hagués precipitat a la carretera. Un fet que des de l'entitat han qualificat de “poc freqüent”, atès que “habitualment els turistes creuen que a Andorra hi ha un millor clima, però les altes temperatures dels darrers dies generen aquest tipus de situació”.

En aquest sentit, els membres de Bomosa també han assenyalat que “tots els propietaris han de vetllar per la cura de les seves mascotes, sobretot quan fa tanta calor cal tenir-los hidratats en tot moment”.

Comentarios de Facebook