Quantcast

La Festa major d'Andorra la Vella alça el teló amb una seixantena d'activitats

Andorra la Vella celebra des d'aquest divendres 4 d'agost fins dilluns vinent, 7 d'agost, la Festa Major. Ho fa amb una seixantena d'activitats destinades a tots els públics i edats.

Esports, sardanes, jocs infantils, actuacions musicals i castells són algunes de les propostes que els cònsols de la parròquia han presentat aquest dimarts. A causa de l'èxit de l'any passat, els actes de la festa major d'Andorra la Vella es tornen a centrar a la plaça Guillemó i a la plaça del Poble amb l'objectiu que la festa estigui present a les zones més populars de la parròquia.

La celebració arrenca amb el pregó, a càrrec de l'andorrana Maria Lanau, “una artista d'èxit que està triomfant al país i a Espanya i que va néixer a Andorra la Vella”, segons la cònsol major, Conxita Marsol.

En total s'han programat al voltant de 60 activitats per tots els públics i el pressupost d'enguany arriba als 160.000 euros, tot i que “el concert de David Bisbal va a part” i ja sabem que només aquest concert costarà 180.000 euros o una mica més. En l'àmbit musical, també destaquen les actuacions dels grups La Iaia, La Pegatina, Animal, Los Diablos i, com és tradició, el ball de nit amb l'orquestra la Principal de la Bisbal.

Una altra novetat d'enguany és que s'aprofita l'ocasió de la festa major per celebrar els 50 anys de l'agermanament amb Valls. També es fa la novena edició del menú de festa major, activitat per la qual han aconseguit la collaboració dels restauradors de la zona.

Un any més, els infants poden gaudir de la Festa del Joc i de l'Esport al Parc Central. I els amants de la fotografia poden participar en el concurs d'Instagram sobre els millors moments de la Festa.

Comentarios de Facebook