Compartir

Un usuari del grup dels radicals Fedrelandet viktigst va publicar una imatge per demanar opinió sobre les dones amb burca en el seu grup de Facebook. La imatge va resultar ser una equivocació, ja que realment retratava els seients buits d'un autobús.

Després del vergonyós error, la pàgina de Facebook dels radicals noruecs Fedrelandet viktigst es va tornar privada. Comentaris com “Sembla bastant esgarrifós, hauria de prohibir-se. Mai no pots saber qui hi ha sota. Pot ser un terrorista” o “Expulseu-les del nostre país, semblen paraigües col·lapsats. Vivim temps horribles” van ser alguns dels primers comentaris que van reaccionar a la publicació. Com es pot observar, no van ser conscients de l'errada de la imatge i la publicació va ser compartida unes 1500 vegades abans que la pàgina passés a ser privada.

Sindre Beyer, un usuari de la xarxa social de Facebook, va ser l'encarregat de relatar la realitat de la foto amb el següent comentari: “Què passa quan una fotografia de seients d'autobús buits es publica en un grup de Facebook desagradable i gairebé tothom pensa que són un munt de burques?” A més, també va denunciar la quantitat d'odi que recorre les xarxes cap als musulmans.