Compartir

L'estació de la Massana amplia, a partir des de dimarts 1 d'agost i en el transcurs dels 20 dies següents, l'horari d'obertura tant de Vallnord Bike Park la Massana com de Vallnord Mountain Park i del telecabina que en facilita l'accès. La modificació, que concerneix a totes les activitats d'aventura i als serveis d'oci de les installacions de la Caubella, arriba acompanyada per la inauguració de noves connexions entre els circuits de BTT, pensades per a una millor experiència dels riders. El nou horari d'obertura serà de 10.00h a 20.00h cada dia de la setmana i contempla forfets adequats a totes les necessitats.

Ja des de les 10 del matí, les famílies i els grups d'amics que s'atansin a gaudir de les excursions motoritzades per la muntanya, de les partides amb el nou Disc Golf o bé del Kids Bike Park, entre totes les activitats que es poden efectuar a Vallnord Mountain Park. Aquestes no tancaran fins a les vuit del vespre i vénen associades a descomptes adaptats als horaris. D'aquesta manera, a partir de les 17h, les excursions amb buguis i el kàrting elèctric, el Parc de Cordes i, finalment la Big Zip – una nova tirolina que ha triomfat entre tot el públic -, tindran una reducció del 20% en el seu preu. A banda del descompte val a recordar, en aquest sentit, la disponibilitat dels passis de mitja jornada, que s'ajusten a la disposició dels usuaris perquè tothom pugui gaudir del tir amb arc, de les excursions amb 4×4, del Pekepark i de les moltes altres opcions existents en la mesura que li sigui possible. En aquesta línia, el restaurant Expresso de la Caubella iniciarà la seva happy hour i oferirà els seus productes combinats a preus especials per tal d'arrodonir la jornada.

Els nous horaris no afecten l'activitat del telefèric d'Arinsal, que segueix el seu funcionament normal. De les 9h a les 12h i des de les 15h fins a les 17h, el giny es troba constantment en marxa per tal de fer més accessible el Parc Natural Comunal del Comapedrosa i ampliar a tothom l'oferta senderística. Aquest servei ve acompanyat per l'opció de ser traslladat des de la Caubella fins a la zona de sortida i arribada del remuntador, a Pal i, a pocs minuts de la seva ubicació a Arinsal, l'obertura del restaurant Xalet Igloo.

L'activitat no s'atura a les 20h. Vallnord – Pal Arinsal va més enllà de les activitats d'aventura i dels descensos al bike park. Les propostes són diverses i han estat, en vista de la seva demanda la temporada d'hivern, ampliades a l'estiu. La primera, serà el dia 2 d'agost: la Cow Bella, situada al Planell de Pal, acollirà una masterclass de ioga, instruïda per una professional de la disciplina. En finalitzar la classe, que es realitzarà en l'entorn natural de l'estació en cas que la meteorologia ho permeti, anirà seguida d'un sopar bio. Aquesta activitat té periòdicament, cada 15 dies. Encara en la línia d'apostar per la bona gastronomia i per propostes exclusives, els dies 8 i 29 d'agost vinents el conegut xef Carles Flinch ensenyarà alguns dels seus secrets a Pal. Després de mostrar les darreres tècniques culinàries, aprenents i xef degustaran plegats les seves creacions.