Compartir

Segons informa la policia en un comunciat, un resident de 38 anys va ser detingut dimarts de la setmana passada a Canillo com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions. Els fets van passar arran del requeriment d'una estació de servei de Canillo, on van tenir problemes amb el resident que no volia retirar el seu vehicle d'aquesta propietat. En intervenir la patrulla, es va negar a retirar-lo i, a més, va tenir un comportament arrogant i resistent envers els agents del cos d'ordre.

Durant la setmana passada (del 24 al 30 de juliol), la policia va procedir a la detenció de 24 persones. En dos casos per delictes contra la salut pública, en setze per la seguretat del trànsit i en sis per altres delictes. Precisament també per aquest darrer concepte, segons informa la policia, una resident de 22 anys va ser detingut dimarts de la setmana passada com a presumpta autora d'un delicte d'injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions. El requeriment va tenir lloc perquè un grup de joves estaria alterant el normal desenvolupament de la festa major d'Escaldes-Engordany. En el moment d'intervenir, la resident hauria tingut una reacció desproporcionada amb els agents del cos.

A més, la policia va detenir el dia 28 a Encamp un resident de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic després d'un requeriment per una desavinença conjugal en un domicili de la parròquia. Aquest dissabte, una dona i un home residents de 52 i 65 respectivament van ser detinguts a Andorra la Vella com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic després d'un requeriment per una agressió de parella en un domicili de la capital.

Per últim, dos homes no residents de 25 i 31 anys van ser detinguts aquest dissabte passat a la frontera hispano-andorrana del riu Runer quan accedien al Principat en un turisme particular en possessió de 3,9 grams d''speed', 1 gram de ketamina i 1,5 grams d'haixix.